طريقة عمل شوربه لسان عصفور بكبدة الفراخ فى الفرن


طريقه لسان العصفور بكبد الدجاج,طبق للسان العصفوربكبدالدجاج
طريقة اعداد طبق لسان العصفور بكبد الدجاج .. الطبق الرئيسي 



تعرفي علي طريقة طبخ شوربة لسان العصفور
عمل اكلات جميلة تعالى نعرف طريقة جديدة للسان العصفور المقادير : طريقة عمل لسان عصفور بكبدة الفراخ

حوالي نصف كيس
لسان العصفور او حسب عدد الاشخاص
كمية من
كبد الدجاج والقوانص الغير مطهية
ملعقتين كبيرتين



صلصة طماطم

بصلتين او اكتر مبشروتان

كمية من الزيت تكفي لتحمير البصل

ملح
فلفل اسود
فلفل ابيض
2
التحضير : طريقة عمل شوربه لسان عصفور بكبدة الفراخ
اول شي نحمر البصل في صينية الي ان يصبح لونة اصفر وخلي بالك بس يصفر من غير ميحمر وبعدين نضع علية الكبد والقوانص مقطعة مكعبات والتوابل الي ان الكبد والقوانص ينزل مية وبعدين يشرب الماي مرة تانية

وبعد ذلك نقوم بتصفية الزيت عشان نحمر فية لسان العصفور لان لو استخدمنا زيت اخر راح يكون  جدا مليء بالزيت

وبعد تحمير لسان العصفور نضع علية الخليط السابق من البصل والكبد والقوانص

ثم ندوب ملعقتين الصلصلة في شوربة دجاج او مية ثم نضيفهم للسان العصفور ونضيف كمية من الماء ويفضل شوربة مداب فيها مكعبين مرقة دجاج تم نضعة علي البوتاجاز من اعلي  لين يشرب الماي ثم ندخلة الفرن ونفغطية لين يستوي ويقدم في صينية البايركس او طاجن فخار

 وبالهنا والعافية حوريات

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق