طريقة عمل السبانخ بالطريقة المصرية تحضير السبانخ بالصلصة مع الارز

  طريقة عمل السبانخ بالصلصة    Egyptian cook spinach
 طريقة تحضير وطبخ السبانخ بالحمة على الطريقه المصريه طريقة عمل السبانخ بالطريقة المصرية 


السبانخ من احلى الاكلات المصرية
الكمية تكفي: 4 أشخاص
 وقت التحضير: 30 دقيقة
 وقت الطهي: 30 دقيقة
المقادير:
عمل السبانخ
 كيلوا سبانخ
شبت وكسبارة
كيلوا طماطم
بهارات اللى بتحبيها
معلقة رز 

تحضيرلعمل السبانخ
يقدح السمن ويحمر فية البصلة حتى يصفر لونها البصل والثوم في معلقة سمنة في إناء فوق نار متوسطة الحرارة 

 


حتى نضايف الطماطم مع البصل والتوم وعليهم البهارات حتى
تسبك وبعد غسيل السبانخ والكسبارة والشبت تقطع قطع صغيره بالسكينه رفيع جدا
وتوضع على الصلصه + معلقة الرز
الطبخ
السبانخ
 وبنزود عليهم شوربه زى ما نحب و اللحمه المسلوقه تكمل سواها فى السبانخ
مع التقليب المستمر حتى لايتم لزق الرز معكى وبعد مارز يستوى اطفى عليها لو عندك مش بيحبوا اللحمه فى الاكل ممكن بالشوربه بس
اوحمريه اللحمه
 ملاحظات طريقة السبانخ بالطاشة

ملحوظه فى بيتحط لها طاشه توم وكسبارة وسمن زى طاشة الملوخيا فى الاخر يعنى تضيفى الثوم فى الاخر مش مع البصله