طريقة عمل المشروم المقلي المقرمش بطريقة الفرنسية تحضير المشروم المقلى المقرمش

طهى المشروم المقلي المقرمش على الطريقة الفرنسية 
طريقه تحضير المشروم المقلي خطوات عمل طهى المشروم المقلي المقرمش بالطريقه الفرنسيه طريقه تحضير المشروم المقلي بالخطوات


 عمل المشروم المقلي
المشروم المقلي على الطريقة الفرنسية اكلات فرنسية
طريقة عمل مشروم مقلي على الطريقة الفرنسي
وقت التحضير 25 دقيقة

وقت الطهي 30 دقيقة
تكفي لـ 4 شخص
المقادير :
مشروم مقلي
 •½ كيلو مشروم طازج
 • ½ ملعقة صغيرة كزبرة ناشفة
 •1 ثمرة بصل مفرومة
 • ملعقة صغيرة بهارات
 • 2 فص ثوم مفروم
 • ½ كوب بقسماط
 • ½ كوب دقيق
 • زيت للقلي
 •2 بيضة
 • ملح وفلفل
 طريقة
مشروم مقلي
 تحضير مشروم مقلي
1- اغسلي المشروم ونضفيه كويس وحطيه في طبق غويط، وحطي عليه البصل والثوم والبهارات والكزبرة، وسيبيه في التوابل دي نص ساعة.
2- سخني زيت القلي، وحطي البيض على المشروم في الطبق وقلبيهم كويس، وبعد كده خدي كل واحدة من المشروم حطيها في الدقيق وبعدين البقسماط، وبعدها حطيها في الزيت على كل جنب، لحد لونها ما يبقى دهبي، وخرجيها على ورق مطبخ عشان تصفي الزيت، وقدميها مع سلطة الزبادي كأطباق جانبية مع أي وجبة.. وبالهنا والشفا.
 مشروم مقلي على الطريقة الفرنسي مطبخ حوريات


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق