تحضير صينية السبانخ باللحمه المفرومة والبشاميل طبخ اكلات جديده

طريقة عمل صينية السبانخ باللحمه المفرومه والبشاميل
تعتبر وجبه كامله فيه الخضار والفيتامينات من السبانخ النشويات من البشاميل البروتين 

Spinach Béchamel

من اللحمه المفرومه صينية السبانخ باللحمة و الباشميل شهية و سريعة التحضير و اقل دهون من باقي صواني الباشميل
 بتكفي 6 اشخاص
وقت التحضير من ساعة لساعتين
مقادير : الاكلة
صينية السبانخ الباشميل 
1.كيلو سبانخ مسلوقه
2.معلقه كبيره ثوم مفروم
3.نص كيلو اللحمه المفرومه
4.بصلتين كبار
5.سمن
6.باشميل
7.جبنة رومي مبشورة
8.ملح و فلفل و بهارات
طريقة عمل صينية السبانخ باللحمة المفرومة و الباشميل
 سبانخ مسلوقه في ميه مغليه 3 دقايق ومتصفيه في مصفاه كويس قوي  اضغطي عليها كويس نحمر معلقه كبيره ثوم مفروم ونضيف لهم السبانخ ونقلبها على نار عاليه لحد لما ميتها تنشف خالص
تحضير اللحمه المفرومه
يتحمر بصل مفروم كتيير ويضاف له نص كيلو اللحمه المفرومه وثوم مفروم ويتظبط الملح والفلفل والبهارت وتترك على نار هاديه تتعصج وتتحمر كويس
البشاميل نحضره
نحمر 4 معالق دقيق في 4 معالق زبده ونضيف لهم مره واحده كوباية حليب وكوباية شوربه (دافيين) ونقلب بسرعه بالمضرب السلك اليدوي
وفي الاخر نضيف معلقتين جبنه رومي(تركي) مبشوره ونظبط الملح والفلفل
نقلب السبانخ مع اللحمه المعصجه مع ثلاث ارباع البشاميل
ونضعها في صينيه مدهونه زيت
ثم نضيف على الوجه باقي البشاميل
ونرش عليها جبنه موتزاريلا وجبنه رومي مبشوره
وندخلها الفرن من تحت لحد لما تتحمر
وبعدين تحت الشوايه لحد لما الجبنه تسيح وتتقدم سخنه مع الغيش وسلطة
بالف هنا صينية السبانخ باللحمه المفرومه والباشميل